Neem contact op

+31 (0)36 523 11 10   

info@wilcokoelinterieur.nl

Like ons op Facebook

Even voorstellen

 

Wilco Koel Interieur staat onder leiding van Wilco Koel en zijn partner Shanti van der Raaij.

 

Wilco Koel is oprichter van het bedrijf. Als kind was hij reeds een creatieve duizendpoot en dus was het min of meer onvermijdelijk dat Wilco zich in die richting verder zou ontwikkelen. Hij schets, ontwerpt en sleutelt aan zijn ontwerpen. Het liefst iedere dag iets anders, dat is ook de reden geweest van de start in 1999 van een eigen meubelmakerij- en spuiterij te Almere.

 

Al 17 jaar zijn wij specialist in het maken van meubels op maat. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met eersteklas machines en materialen, een eigen spuitcabine en hooggekwalificeerde vakmensen, staan garant voor ongewone klasse. Met onze kennis, vakmanschap, creativiteit geven we optimaal vorm aan de wensen van opdrachtgevers.

 

Of u nu hecht aan degelijkheid, functionaliteit, exclusiviteit of alle drie verenigd wilt zien; een oplossing op maat is er altijd. Als u zelf, of uw architect, uw ideeën al heeft vertaald naar een ontwerp, zal dat in nauwe samenwerking met alle partijen vakkundig gerealiseerd worden. In alle gevallen kunt u vanaf het eerste idee tot ver na de levering vertrouwen op de deskundigheid en service van Wilco Koel Interieur.

 

We brengen uw wensen en ideeën graag tot uitvoering.

 

“De afwisseling in het werk trekt me enorm. Hier kan ik mijn creativiteit geheel in kwijt (de ene keer als meubelmaker, de andere keer als meubelspuiter en dan weer als ontwerper. Je bezig houden met mooie dingen maken, dat is een puur voorrecht”