Neem contact op

+31 (0)36 523 11 10   

info@wilcokoelinterieur.nl

Like ons op Facebook
 

Werkwijze

Middels een telefoontje of e-mail kunt u ons laten weten wat uw vragen of wensen zijn. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Dit verplicht u tot niets. Gaat u akkoord, dan wordt er een afspraak gemaakt met betrekking tot het aanleveren van de meubels.

Komt u liever eerst eens langs of wilt u een persoonlijk advies? U bent van harte welkom in onze toonzaal. Wij verzoeken u om vooraf een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Wat doen wij?

Wilco Koel Interieur is specialist in spuitwerk van diversen producten in de breedste zin, zoals hout, ijzer, aluminium en glas. Als meubellakkerij-spuiterij van diversen producten richten wij ons uitsluitend op vakwerk. Elke gewenste afwerking zoals: lakken, beitsen, mat, zijdeglans of hoogglans kan bij ons gerealiseerd worden. Iedere gewenste kleur wordt door onze vakmensen aangebracht.

Oude meubels nieuw laten spuiten, nieuwe of aparte meubels mooi spuiten, het kan allemaal bij Wilco Koel Meubelmakerij. Wij werken onze producten kwalitatief goed af. Kwaliteit en nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel bij ons. Of het nu gaat om kleine of grote series lak -of spuitwerk. Op vrijwel elke wens of eis hebben wij een antwoord. Kortom wij zorgen voor een goed en mooi eindresultaat!

Of bent u uitgekeken op de kleur van uw bestaande interieur? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u: laat uw bestaande interieur in de gewenste kleur overspuiten. Denk ook eens aan uw “nieuwe” keuken. Uw nieuwe keuken kunt u op twee manieren realiseren. Een nieuwe kopen of uw oude keukenfronten over laten spuiten in elk gewenste kleur. Uw eigen meubelstuk in een splinternieuw ‘jasje’. Voor alle meubels zijn er vele verschillende beits -en spuitmogelijkheden. Van klassiek tot modern. Stoelen, tafels, kasten, keukens etc.

Spuiterij

Wij beschikken over moderne en professionele apparatuur, waarmee we het door u gevraagde resultaat kunnen bereiken. Uiteraard voldoen wij aan alle milieu-eisen. Ons bedrijf is daarbij zeer milieubewust. Er wordt optimaal omgesprongen met grondstoffen en afval waardoor de milieubelasting tot een minimum beperkt blijft.

Wij werken onze producten kwalitatief goed af. Kwaliteit en het nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel bij Wilco Koel Interieur. Kwaliteit staat hierbij ten allen tijde voorop, tegen een overigens vriendelijke prijs/prestatie verhouding.

Wilco Koel Interieur rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken. Praktisch gezien betekent dit dat er extra veel aandacht wordt besteed aan voldoende lagen. Dit betekent dus ook dat er nooit “haperingen” vertoont zullen worden en voldoende tijd krijgt om uit te drogen. Of het nu gaat om kleine of grote series in lak -of spuitwerk. Op vrijwel elke wens hebben wij ook een antwoord.

“Wilco Koel Interieur is de plek voor uw professionele afwerking van uw product”

Kleuren

Wilco Koel Interieur beschikt over een eigen kleurenmengsysteem. Met ons eigen mengkast kunnen wij meer dan 20.000 verschillende kleuren maken. Hierdoor zijn wij in staat de door uw gewenste kleur in eigen beheer te ontwikkelen. Uiteraard garanderen wij u samen met onze leverancier, dat de afwerking voldoet aan de geldende technische normen. Tevens beschikken wij over een hoogwaardige polijstmachine. Wij zijn altijd bezig om de kwaliteit nog meer te optimaliseren.

Extra service

Wij bieden u een totaalservice. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten.

Wij kunnen u het volgende aanbieden:

  • Demontage en montage
  • Vervoer van uw meubels
  • Kleuradvies
  • Behandeling van de vaste delen van uw keuken in dezelfde kleur als het spuitwerk