Neem contact op

+31 (0)36 523 11 10   

info@wilcokoelinterieur.nl

Like ons op Facebook

Even voorstellen

Wilco Koel Interieur is een meubelmakerij- en spuiterij en interieurbouwer dat al 17 jaar met passie een oud ambacht uitvoert. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met eersteklas machines en materialen, een eigen spuitcabine en hooggekwalificeerde vakmensen, staan garant voor ongewone klasse. Met onze kennis, vakmanschap, creativiteit geven we optimaal vorm aan de wensen van opdrachtgevers. Wilco Koel Interieur ontwerpt en produceert meubels en interieurs op maat voor bedrijven, particulieren en architecten. Wij doen dat volgens uw ideeën en wensen of aan de hand van uw eigen ontwerp. Creativiteit, vakmanschap en passie staan bij Wilco Koel Interieur hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de producten die wij maken. Of u nu hecht aan degelijkheid, functionaliteit, exclusiviteit of alle drie verenigd wilt zien: een oplossing op maat is er altijd. De mogelijkheden bij ons zijn vrijwel onbeperkt, maatwerk is onze standaard. In alle gevallen kunt u vanaf het eerste idee tot ver na de levering vertrouwen op de deskundigheid en service van Wilco Koel Interieur. Wij brengen uw wensen en ideeën graag tot uitvoering. Wilco Koel Interieur staat onder leiding van Wilco Koel en zijn partner Shanti van der Raaij.

 

Wilco Koel is oprichter van het bedrijf. Als kind was hij reeds een creatieve duizendpoot en dus was het min of meer onvermijdelijk dat Wilco zich in die richting verder zou ontwikkelen. Hij schets, ontwerpt en sleutelt aan zijn ontwerpen. Het liefst iedere dag iets anders, dat is ook de reden geweest van de start in 1999 van een eigen meubelmakerij- en spuiterij te Almere.

 

Al 17 jaar zijn wij specialist in het maken van meubels op maat. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met eersteklas machines en materialen, een eigen spuitcabine en hooggekwalificeerde vakmensen, staan garant voor ongewone klasse. Met onze kennis, vakmanschap, creativiteit geven we optimaal vorm aan de wensen van opdrachtgevers.

 

Of u nu hecht aan degelijkheid, functionaliteit, exclusiviteit of alle drie verenigd wilt zien; een oplossing op maat is er altijd. Als u zelf, of uw architect, uw ideeën al heeft vertaald naar een ontwerp, zal dat in nauwe samenwerking met alle partijen vakkundig gerealiseerd worden. In alle gevallen kunt u vanaf het eerste idee tot ver na de levering vertrouwen op de deskundigheid en service van Wilco Koel Interieur.

 

We brengen uw wensen en ideeën graag tot uitvoering.

 

“De afwisseling in het werk trekt me enorm. Hier kan ik mijn creativiteit geheel in kwijt (de ene keer als meubelmaker, de andere keer als meubelspuiter en dan weer als ontwerper. Je bezig houden met mooie dingen maken, dat is een puur voorrecht”