Neem contact op

+31 (0)36 523 11 10   

info@wilcokoelinterieur.nl

Like ons op Facebook

Wat doen wij

 

Wilco Koel Interieur is het adres voor maatwerk van boekenkasten, linnenkasten, tv meubels, tafels, keukens, kantoorinrichting, projectinrichting e.d. De meubelmakerij waar uw ideeën en wensen verwezenlijkt worden.

De opdrachten die wij krijgen zijn zeer uiteenlopend. De meubels die wij maken verschillen zowel in vorm en formaat, als in materiaalkeus. Wilco Koel Interieurj maakt het allemaal. En wel speciaal voor u op maat gemaakt!

In ons werk hechten wij zeer aan het verlenen van persoonlijke service en aandacht voor de specifieke wensen van onze klanten. Wat men telkens op prijs stelt, is het feit dat elk meubelstuk precies naar eigen wens kan worden gemaakt.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan een eigen ontwerp van de opdrachtgever zijn of het ontwerp door ons in overleg met u is samengesteld. U heeft een grote keus aan houtsoorten, afwerkingen, accessoires e.d.

Het voordeel van Wilco Koel Interieur is dat het alle vereiste disciplines voor het benodigde werk onder één dak beschikbaar heeft. Dus van concept tot eindoplevering!

Een interieur dat volledig bij u past omdat u de vormen en materialen zelf heeft bepaald? Laat uw creativiteit de vrije loop! Uw wens wordt verwezenlijkt door Wilco Koel Interieur te Almere.

Laat u deskundig adviseren.