Neem contact op

+31 (0)36 523 11 10   

info@wilcokoelinterieur.nl

Like ons op Facebook
Welkom

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 26 december 2016 t/m zondag 1 januari 2017.

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Wilco Koel Interieur – Meubelmakerij | Meubelspuiterij |  Interieurbouw

 

Al 16 jaar zijn wij specialist in het maken van meubels op maat. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met eersteklas machines en materialen, een eigen spuitcabine en hooggekwalificeerde vakmensen, staan garant voor ongewone klasse. Met onze kennis, vakmanschap, creativiteit geven we optimaal vorm aan de wensen van opdrachtgevers. Of u nu hecht aan degelijkheid, functionaliteit, exclusiviteit of alle drie verenigd wilt zien; een oplossing op maat is er altijd. Als u zelf, of uw architect, uw ideeën al heeft vertaald naar een ontwerp, zal dat in nauwe samenwerking met alle partijen vakkundig gerealiseerd worden. In alle gevallen kunt u vanaf het eerste idee tot ver na de levering vertrouwen op de deskundigheid en service van Wilco Koel Interieur.

 

We brengen uw wensen en ideeën graag tot uitvoering…

 

Meubelmakerij

meubelmakerij

Kasten exact op maat gemaakt, wat u maar wilt? In de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer, hal, werkkamer en op zolder. Kortom: overal waar kastruimte nodig is. Ruimteproblemen zijn verleden tijd. Iedere centimeter in huis wordt optimaal benut.

Meubelspuiterij

meubelspuiterij

Wilco Koel Interieur is specialist in spuitwerk van diversen producten in de breedste zin, zoals hout, ijzer, aluminium en glas. Als meubellakkerij-spuiterij van diverse producten richten wij ons uitsluitend op vakwerk. Elke gewenste afwerking kan bij ons gerealiseerd worden.

Interieurbouw

interieurbouw2

Zoekt u een betrouwbare en ervaren interieurbouwer? Wilco Koel Interieur produceert en levert al jarenlang hoogwaardige interieuroplossingen voor elke locatie en branche. Van projectinrichting, schoolinrichting, kantoorinrichting, horeca-inrichting tot winkelinrichting.

Portfolio

Een greep uit de door Wilco Koel Interieur afgeronde projecten

Klik hier om meer projecten te bekijken…